اگر انتخاب شما یک گوشی ارزان قیمت با ویژگیهای معمولی برای انجام کارهای روزمره است، پوکو سی ۶۵ برایتان گزینهای مناسب خواهد بود. در این مطلب به نقد و بررسی گوشی Poco C65 میپردازیم. توجه داشته باشید که این گوشی یک گوشی کاملا اقتصادی محسوب میشود و نباید انتظارهایی فراتر از آن داشته باشید.
محصولات مرتبط
در این بخش از نقد و بررسی Poco C65 قصد داریم تا شما را با دیزاین و نحوه طراحی لبهها و پنلهای پشتی و جلویی گوشی آشنا کنیم. از آنجایی که گوشی Poco C65 یک گوشی ارزان قیمت و اقتصادی است، پس خبری از بدنه شیشهای نیست و برای این گوشی با بدنهای پلاستیکی رو به رو هستیم. به طور کلی، اکثر گوشیهای قرار گرفته در این بازه قیمتی بدنهای پلاستیکی دارند. قسمت پشتی گوشی Poco C65 مشکی که در دسترس ما قرار گرفته است لیز نیست و هنگام استفاده کردن سر نمیخورد؛ اما اثر انگشت را به خود جذب میکند.
گوشی مطابق مشخصات اعلام شده از سوی خود کمپانی ابعادی برابر با 168 در 78 در 8.1 میلیمتر و وزنی برابر با 192 گرم دارم. حقیقت اینجاست که گوشی پوکو سی 65 در دسته گوشیهای سبک جا نمیگیرد؛ اما سنگین و اذیت کننده هم نیست.
در بررسی تخصصی گوشی Poco C65 دیدیم که طراحی لبهها مانند نسلهای قبلی گرد است و خبری از لبههای تیز نیست. صفحه نمایش هم تخت بوده و بویی از خمیده بودن نبرده که البته واقعا نمیشود از این گوشی با این قیمت کم، انتظار طراحی فوقالعاده و متفاوتی داشت. روی پنل پشتی ماژول دوربینی مشکی رنگ دیده میشود که نام برند POCO هم به بزرگی در کنار آن قرار گرفته است. 2 لنز سیاه رنگ در کنار فلش LED مجموع ماژول پنل پشتی را تشکیل میدهند.
در سمت راست گوشی کلید ولوم صدا و دکمه پاور را میبینیم و در فریم پایین هم با اسپیکر، درگاه شارژ و میکروفون که با فاصلهای معقول در کنار هم قرار گرفتهاند رو به رو هستیم. روی لبه سمت چپ فقط درگاه سیم کارت قرار دارد و در قسمت بالایی فریم، جک 3.5 میلیمتری را میبینیم.
صفحه نمایش بزرگ؛ لذت تماشا با پوکو سی 65
یکی از نقاط قوتی که در اولین مرحله از شروع نقد و بررسی Poco C65 به طور کامل تجربه کردیم، لذت تماشا کردن و وبگردی با گوشی موبایل پوکو سی 65 است. قطعا تماشا فیلم، وبگردی و کارهایی از این قبیل با گوشی موبایل Poco C65 برای شما لذت بخش خواهد بود؛ چون سایز صفحه نمایش کفاف همه این کارها را میدهد.
صفحه نمایش گوشی پوکو C65 اندازهای برابر با 6.74 اینچ دارد و در دسته صفحه نمایشهای بزرگ محسوب میشود؛ همچنین به این نکته هم میتوان اشاره کرد که حدود 84 درصد از نمای پنل جلویی گوشی به صفحه نمایش اختصاص پیدا کرده است. همانطور که در بخش طراحی هم اشاره کردیم، صفحه نمایش حالت تخت دارد و از جنس شیشه است و این شیشه توسط محافظ کورنینگ گوریلا گلس پوشیده شده است.
کمپانی سازنده در زیر صفحه نمایش از یک پنل IPS LCD برای تکمیل این طراحی استفاده کرده که گزینه مناسبی هم برای بهترین گوشی های اقتصادی محسوب میشود و ایرادی بر این بخش وارد نیست. برای این صفحهنمایش نرخ تازهسازی با 2 حالت دیفالت (پایه) و کاستوم (شخصی سازی) وجود دارد. شرکت سازنده حداقل نرخ نوسازی را 60 هرتز و حداکثر را 90 هرتز قرار داده تا در حالت Custom کاربر بتواند یکی از این 2 را انتخاب کند؛ اما در مجموع سرعت رفرش سازی صفحه در حالت Default هم برای استفاده روزمره مناسب است و ما هنگام استفاده از گوشی لگ و کندی حس نکردیم.
باتری؛ مولفه قابل ارزش گوشی پوکو سی 65
برای گوشی موبایل POCO C65 از یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلیآمپر ساعت استفاده شده است. در بخش جعبه گشایی از بررسی پوکو C65 اشاره کردیم که داخل جعبه آداپتوری 10 واتی قرار دارد. این آداپتور توانست در 2 ساعت و 15 دقیقه شارژ 1 درصد را به 90 درصد برساند. در حقیقت از شارژر 10 واتی زمانی کمتر از این هم نمیتوانستیم انتظار داشته باشیم. گفتن این نکته نیز خالی از لطف نیست که گوشی Poco C65 از شارژ سریع 18 واتی نیز پشتیبانی میکند و باید برای استفاده از قابلیت شارژ سریع شارژر 18 واتی جداگانه خریداری کنید.
گوشی شیائومی POCO C65 به عنوان یک مدل اقتصادی با قیمت پایین واقعا باتری با شارژدهی مناسبی رو داره؛ طراحی و جنس بدنه به نسبت قیمت دستگاه مناسبه و با اینکه بدنه پلاستیکی داره بازم زیاد تو ذوق نمیزنه، از طرف دیگه عملکرد دوربین کار راه بندازه و نمیشه باهاش عکاسی حرفه ای انجام داد. عملکرد تراشه بدک نیست ولی کاش یه چیز بهتر برای این گوشی در نظر میگرفتن. داغ شدن های مکرر، ضعف پردازشی تو بازی های نیمه سنگین، روشنایی معمولی و پایین در هنگام استفاده به خصوص زیر نور خورشید و اسپیکر و صدای معمولی رو به پایین مهمترین ضعف های شیائومی پوکو C65 هست که اگه خیلی حساس باشین روی انتخابتون تاثیر میذاره و به سراغ مدل های دیگه میرین.
البته گوشی پوکو C65 شیائومی به تازگی وارد بازاره ایران شده و فقط نسخه با حافظه و رم بالای 8 گیگ رم و 256 گیگ حافظه در بازار با قیمت حدودی 6 میلیون تومان موجود شده، که برای یه گوشی اقتصادی نسبتا زیاده! و حتی به نسبت گزینه های دیگه از خود شیائومی مثل گوشی شیائومی Redmi Note 12 4G خیلی جذاب نیست، اما امکان داره با عرضه نسخه با رم و حافظه پایه 6/128 قیمت پایین تری پیدا کنه و بتونه به عنوان یه گوشی اقتصادی جدید و با امکانات مناسب، جزو گزینه های پیشنهادی برای خرید یه گوشی اقتصادی به حساب بیاد. به نظرتون Xiaomi Poco C65 با توجه به امکاناتش و قیمت مناسبش ارزش خرید داره یا نه؟ آیا قیمت رو فدای کیفیت میکنین یا با یه کم هزینه بیشتر گوشی بهتری می خرید؟
دیدگاه خود را بنویسید